Eltrex Motion presenteert Mathijs Trum als salesmanager Benelux

Mehregan Golhashem Persberichten

Eltrex Motion, specialist in aandrijf- en positioneertechniek en onderdeel van de internationale Eight Lakes group, versterkt zijn team met Mathijs Trum (38). Trum is op 1 maart gestart als salesmanager voor de Benelux.

Met Trum haalt Eltrex Motion een ervaren salesmanager in huis. Van 2010 tot 2017 werkte hij voor Armada Mobility dat onder andere buitenmeubilair, rail-infraproducten en informatiesystemen ontwikkelt, produceert en installeert. Hier gaf Trum leiding aan een salesteam en was hij verantwoordelijk voor het klantsegment Overheid en Openbaar Vervoer.

De afgelopen jaren was Trum bij Strukton Systems als salesmanager commercieel verantwoordelijk voor Mobility Solutions en voor het dynamisch reisinformatiesysteem (DRIS) van het bedrijf. Daarnaast gaf hij bij Strukton Systems commercieel leiding aan tenderteams, contractmanagers en projectleiders. Ook was hij hier lid van het managementteam.

Bouwen aan groei

Bij Eltrex Motion geeft Trum leiding aan een ervaren salesteam. Ook gaat hij verder gestalte geven aan de salesstrategie voor de komende jaren. Die strategie moet Eltrex Motion in staat stellen om de sterke groei van de afgelopen jaren verder te versnellen.

“In mijn nieuwe functie krijg ik de kans om te bouwen aan groei en succes”, zegt Trum. “Ik vind het leuk om een team van enthousiaste collega’s aan te sturen en motiveren, en een visie te ontplooien voor de lange termijn. Bij Eltrex Motion komt dat allemaal samen.”

Voor Coen Waltman, general manager van Eltrex Motion, is Trum geen onbekende. “Bij een vorige werkgever heb ik Mathijs leren kennen als een zeer prettige collega, een teamspeler en een allround salesman. Mathijs is altijd op zoek naar de plus, voor het bedrijf maar zeker ook voor de klant. De klantervaring staat bij hem altijd centraal, net als bij Eltrex Motion.”