Hilde Rikken

Hilde Rikken
Na een bachelor European Studies heeft Hilde al op jonge leeftijd veel marketingervaring opgedaan bij een grote corporate. Dat was allemaal leuk en aardig, maar na een tijdje besloot ze haar rugzak te pakken en gewoon in haar eentje de wereld rond te trekken. Nu is ze weer terug en kan ze eindelijk beginnen aan haar eerste echte baan!

Als ze niet aan het werken is bij Co-Workx of aan haar startup, zit ze niet lekker languit op de bank. Nee, Hilde moet echt altijd bezig zijn. Is het niet met het organiseren van etentjes voor de vriendengroep, dan is het wel met lezen over geschiedenis, kwaad worden om uitspraken van politici, opmerkelijke gesprekken afluisteren op straat of in de trein en het refreshen van Sky-scanner om haar denkbeeldige reizen te budgetteren. Als ze daarmee klaar is, valt ze iedereen die het wil horen (of juist niet) lastig met fun facts of het laatste nieuws.

Als Junior PR-Adviseur kan ze ons alles vertellen over social media (en dan vooral over de eeuwige discussie, wanneer post ik wat?) en stiekem ook wat van haar leuke weetjes. Tenzij ze daar niet gek van worden.