Onderzoek

Onderzoek

Wil je een nieuwe markt betreden of je businessplan aanscherpen? De sleutel hierbij is vaak informatie. Informatie over je concurrenten, over je markt, over je doelgroepen. Wij kunnen die informatie leveren.

We zetten regelmatig uitgebreide onderzoeken voor onze opdrachtgevers op. Waarmee we inzicht bieden in de belangrijkste marktgegevens. Wie zijn je potentiële klanten? Hoe verloopt hun beslissingsproces? Welke aspecten spelen daarbij een rol? Welke trends en ontwikkelingen zijn belangrijk voor potentiële klanten? Wie zijn je concurrenten? Essentiële data die wij voor je inzichtelijk maken.

Sterke fundering

Met behulp van een goed marktonderzoek leg je een sterke fundering. Met de informatie en cijfers kun je veel beter je strategie bepalen. En uiteindelijk je business naar een hoger plan brengen. Uiteraard valt deze dienst prima te combineren met onze andere diensten. Een goed marktonderzoek kan dienen als aanvulling, of juist als vertrekpunt voor bijvoorbeeld een passende PR-, social media– en/of contentmarketingstrategie.

Eenvoudige onderzoeken

Naast het uitgebreide onderzoek zetten we ook regelmatig relatief eenvoudige en snel uit te voeren onderzoeken op. Doelstelling hierbij is met name het genereren van free publicity.

Cases

Wil je een voorbeeld zien van ons werk? Kijk dan naar het MKB-onderzoek dat we in opdracht van SAP hebben uitgevoerd of naar de white paper die we voor Sping hebben ontwikkeld.