Aleksandra Andjelic

Aleksandra AndjelicEen pittige tante, zo staat Aleksandra in de boeken. Vooral vanwege de zeven bullsharks waarmee ze in Cuba dook – zonder kooi welteverstaan. Vraag haar alleen nooit naar dit verhaal, tenzij je uren de tijd hebt. Ze gaat namelijk helemaal los als ze het heeft over misschien wel een van de mooiste ervaringen van haar leven.

Tijdens kantooruren bewaakt haar hond de ophaalbrug van het Co-Workx-fort. Het is trouwens niet te hopen dat baasjes echt op hun honden lijken, want in haar viervoetige creatuur is naar verluidt nooit een hersencel aangetroffen.

In haar vrije tijd doet ze naast de zorg voor haar dochters verwoede pogingen om een killerbody te krijgen. Kansloos natuurlijk als je gek bent op chocolade. Ze is fanatiek met trampolinefitness en heeft al bewezen de salto met halve schroef te kunnen. Ook staat ze trouw iedere zondagochtend op het strand te bootcampen. Slaat ze soms een beetje door met sporten? Vraag dat maar eens aan haar collega’s, die enigszins gedwongen worden om een paar keer per dag te ‘planken’.