Ons werk

Wat wij maken?
Jouw succes.

Natuurlijk kunnen we heel hard roeptoeteren dat we goed zijn in wat we doen. Liever laten we dat oordeel aan anderen over. Daarom hebben we op deze pagina enkele voorbeelden verzameld van ons werk.

E-MAILMARKETING EN DESIGN

Mailings voor Tech Data

Mailing voor Tech Data
Mailing voor Tech Data

Voor Tech Data maken we op regelmatige basis e-mailcampagnes. We bedenken het concept, werken de gehele e-mailflow uit, schrijven de teksten en verzorgen het design. Het eindresultaat gebruiken ze in hun activatiecampagnes.

Surface Hub 2 mailing

CONTENTmARKETING EN DESIGN

E-book voor SAP

Ons werk
Ons werk

Voor SAP hebben we een serie van 5 e-books gemaakt. We hebben het hele project uit handen genomen, van het bedenken en uitwerken van de content tot aan het design. Het eindresultaat gebruiken ze in hun leadgeneratiecampagnes.

Ons werk
Ons werk

Free publicity onmogelijk in de huidige markt? Nee hoor. Maar je verhaal moet dan wel ijzersterk zijn. Daar kunnen wij bij helpen. Voor onze klanten realiseren we regelmatig waardevolle mediaplaatsingen zonder deze in te kopen. De artikelen en/of persberichten kunnen we zelf schrijven of vertalen/lokaliseren, waarna we het via onze ingangen geplaatst krijgen in landelijke media of vakbladen.

Ons werk

PR VIA FREE PUBLICITY

Media-
coverage

Ons werk

CONTENTmARKETING EN DESIGN

E-book voor Tech Data

Ons werk
Ons werk

De markt voor IT-partners is sterk aan het veranderen. Eindklanten vragen steeds minder om ‘hardware’ en steeds meer om ‘slimme oplossingen’. Dit e-book van Tech Data beschrijft alle belangrijke veranderingen voor IT-partners. Wij verzorgden zowel de inhoud als het design.

Ons werk