Leadgeneratie

Grijp kansen
met leadgeneratie

Hoe kom je in gesprek met prospects? Welke boodschap geeft ze het gevoel dat jouw organisatie hen begrijpt? Het antwoord op deze vragen vind je bij Co-Workx. We hebben inmiddels veel campagnes voor leadgeneratie ontwikkeld. En niet geheel onbelangrijk: die hebben ook tot goede resultaten geleid.

Dit doen we

E-mailmarketing

De juiste strategie, onderscheidende teksten, opvallende designs en CTA's die scoren… We hebben alles in huis waarmee jij indrukwekkende conversieratio’s haalt.

Socialmediamarketing

Met de juiste strategie en content zorgen we ervoor dat jouw bedrijf vertrouwen en autoriteit uitstraalt op social media. Zodat die meer conversie opleveren.

Inbound marketing

70-80% van jouw doelgroep klikt alleen op de organische zoekresultaten. We zorgen er daarom voor dat je zichtbaar bent als je doelgroep op zoek is naar een IT-oplossing die jij levert.

Whitepapermarketing

Jouw klanten zoeken in het begin van de customer journey naar informatie over IT-oplossingen. Wij zorgen ervoor dat je jouw kennis dusdanig etaleert in een whitepaper, dat het een echte leadgenerator wordt.

Marketingautomation-flows

Jouw doelgroep bestaat uit individuen met allemaal andere behoeften. Zet daarom een universeel contentoffensief om in persoonlijke uitingen.

Leadgeneratie-websites

Naast informatieve websites ontwikkelen we ook websites gericht op het genereren van leads. Hierbij concentreren we ons op het maken en delen van boeiende en originele content.

Scoren binnen
één oogopslag

Je hebt zeer kort de tijd om jezelf aan een lead te presenteren. Volgens verschillende onderzoeken slechts 0,05 tot 2 seconden. Ofwel: binnen één oogopslag moet je de aandacht trekken, want anders ben je de lead kwijt. Het hele plaatje moet dus kloppen. Van het ontwerp, de gebruikte kleuren, de structuur, de tekst tot zelfs het lettertype. Kom je hier niet uit? Bij Co-Workx kennen we alle details waarmee we jouw doelgroep weten te verleiden.

Leadgeneratie

Krijg zicht op
je doelgroep

Hoe goed ken jij je klanten? Weet je precies wat hun uitdagingen zijn? Zo ja, dan weet je op welke manier je ze moet aanspreken. Ben je hier niet zeker van? Laat Co-Workx je dan helpen met ideeën en content voor leadgeneratie. Dankzij onze IT-specialisatie zijn we vaak al op de hoogte van de stappen die een klant doorloopt bij het aanschaffen van een IT-oplossing. En weten we wat wel of niet scoort om awareness te genereren. En hoe we ze kunnen aanzetten tot actie. We stellen een uitgekiende strategie op, waarmee jij de aandacht trekt en je bedrijf groeit.

De cijfers

1
Campagnes

Inmiddels beschikken we over de nodige ervaring.

1 %
meer sales

Leads door ons genurtured vergroten de kans op verkoop aanzienlijk.

1
Rapportcijfer
Het gemiddelde cijfer waarmee klanten ons waarderen.