Cursus copywriting

Schrijftraining:
ontwikkel je
eigen
superpowers

Je schrijfvaardigheden naar een hoger niveau tillen en impactvolle content creëren? Co-Workx biedt de perfecte oplossing met een schrijftraining, begeleid door ervaren tekstschrijvers. Deze copywritingcursus is volledig af te stemmen op jouw wensen en behoeften.

Leer beter schrijven

Praktijkgerichte cursus

Onze tekstschrijvers delen hun kennis en geven je praktische tips om jouw schrijfvaardigheden te verbeteren. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag!

Doelgerichte training

Na de training behoefte aan begeleiding bij het schrijven? Of wil je feedback op jouw teksten? We staan voor je klaar!

Aandacht voor SEO

Je wil natuurlijk dat jouw teksten goed ‘ranken’. SEO is dan ook een belangrijk onderwerp tijdens de training en begeleiding.

Vakinhoudelijke kennis

Ben jij actief in IT? Onze tekstschrijvers schrijven al zo’n 50 jaar over informatietechnologie. Bij elkaar opgeteld, uiteraard.

Maatwerk

Een training van een halve dag, een hele dag of meerdere dagen? Voor 1 persoon, of een hele groep? Bijna alles is mogelijk.

Flexibele kosten

We begrijpen dat geen enkel budget oneindig is. Daar houden we altijd rekening mee, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Hands-on
schrijfspieren kweken

Wij geloven in leren door te doen. Gedurende de schrijftraining zul je praktische opdrachten uitvoeren die je uitdagen om toe te passen wat je hebt geleerd. Ook ontvang je praktische tips om je schrijfvaardigheden direct te verbeteren en leer je hoe je veelvoorkomende valkuilen kunt vermijden.

Homepage
Schrijftraining

Copywriting-cursus voor iedereen

Of je nu marketeer, productmanager of consultant bent, wij staan klaar om jou te helpen bij het creëren van impactvolle content. Onze expertise reikt verder dan alleen IT; onze schrijftrainingen zijn ook geschikt voor professionals in andere branches. Met jarenlange ervaring achter de rug weten we precies hoe we jouw schrijfvaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Klaar voor superpowers?

Volg de schrijftraining van Co-Workx en laat jouw schrijfvaardigheden het verschil maken! Neem vandaag nog contact op voor een training op maat.

Homepage

+31 (0)85-0250150